2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Robin Williams szívszorító utolsó filmjében

Szívszorító alakítást nyújt a tavaly nyáron elhunyt Robin Williams a Boulevard című filmben eljátszott utolsó drámai szerepében.

Sydney, 2014. augusztus 12. 2011. december 5-én Sydneyben készült kép Robin Williams amerikai színészről. A 63 éves Oscar-díjas hollywoodi komikus, színész, rendező és producer 2014. augusztus 11-én az észak-kaliforniai Tiburonban lévő otthonában elhunyt. A helyi hatóságok közlése szerint halálát fulladás okozhatta, a vizsgálat még folyamatban van. (MTI/EPA/Tracey Nearmy)

Fotó: MTI/EPA/Tracey Nearmy

Az Észak-Amerikában július 10-én a mozikba kerülő produkció csütörtökön megjelent reklámfilmjéből kiderül, hogy Williams hatvanéves házasembert alakít, akinek az élete alapjaiban rendül meg, mikor rájön, hogy beleszeretett egy meleg prostituáltba – írta a BBC News.

A depresszióval küzdő 63 éves színész tragikus öngyilkossága előtt “szép, szomorú” filmként beszélt a Boulevard-ról. A filmben ismét felcsillan nagyszerű tehetsége, mély karakterformálása.

Idén nyáron a komikus szerepeivel is számtalan rajongót szerző Williams Absolutely Anything című sci-fi vígjátéka is megjelenik a filmvásznon. A játékfilmet az animációval ötvöző produkciót, amelyben Dennisnek, a kutyának kölcsönzi a hangját, augusztusban Franciaországban és Nagy-Britanniában vetítik elsőként.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.