2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Robin Williams szívszorító utolsó filmjében

Szívszorító alakítást nyújt a tavaly nyáron elhunyt Robin Williams a Boulevard című filmben eljátszott utolsó drámai szerepében.

Sydney, 2014. augusztus 12. 2011. december 5-én Sydneyben készült kép Robin Williams amerikai színészről. A 63 éves Oscar-díjas hollywoodi komikus, színész, rendező és producer 2014. augusztus 11-én az észak-kaliforniai Tiburonban lévő otthonában elhunyt. A helyi hatóságok közlése szerint halálát fulladás okozhatta, a vizsgálat még folyamatban van. (MTI/EPA/Tracey Nearmy)

Fotó: MTI/EPA/Tracey Nearmy

Az Észak-Amerikában július 10-én a mozikba kerülő produkció csütörtökön megjelent reklámfilmjéből kiderül, hogy Williams hatvanéves házasembert alakít, akinek az élete alapjaiban rendül meg, mikor rájön, hogy beleszeretett egy meleg prostituáltba – írta a BBC News.

A depresszióval küzdő 63 éves színész tragikus öngyilkossága előtt “szép, szomorú” filmként beszélt a Boulevard-ról. A filmben ismét felcsillan nagyszerű tehetsége, mély karakterformálása.

Idén nyáron a komikus szerepeivel is számtalan rajongót szerző Williams Absolutely Anything című sci-fi vígjátéka is megjelenik a filmvásznon. A játékfilmet az animációval ötvöző produkciót, amelyben Dennisnek, a kutyának kölcsönzi a hangját, augusztusban Franciaországban és Nagy-Britanniában vetítik elsőként.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

    Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

    Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

  • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

    Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

    Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.