EUR: 318,41 Ft
CHF: 273,43 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport X.kerület

Rúdon pörögtek

A Köszi Kő Café-ban rendezték a High Level Pole Sport Tournament országos rúdtánc bajnokságat, ahol olyan kategóriákban indultak a versenyzők, mint silk, karika, junior karika, hammock. A verseny abszolút győztese Nagy Luca lett, aki hajlékonyságával és tehetségével kápráztatta el a  a zsűrit. Junior kategóriában Méry Menta állhatott a dobogó legfelső fokára, a kezdők között Kovács Nikoletta, míg a középhaladóknál Laskai Tímea. Bökfi Rékát külön díjazták a legjobb trükkökért és a legjobb koreográfiáért.

Nagy Luca lett az abszolút győztes

Nagy Luca lett az abszolút győztes

Pirner Alma volt a zsűri elnöke

Pirner Alma táncosnő volt a zsűri elnöke

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.