2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Schuster Lóri: „16 kemoterápián vagyok túl”

Schuster Lóránt, a P-Mobil vezetője a napokban ünnepelte 66. születésnapját. A zenész egy éve küzd a gyilkos kórral, így nem csoda, hogy a rajongók köszöntése gyógyírként hatott rá. Bár több műtét vár még rá, állítja: emiatt nem mond le koncertet.

Schuster Lóránt-P.Mobil

Schuster Lóránt-P.Mobil

A zenészt rajongók százai köszöntötték legutóbbi koncertjükön, a május 30-i Ifipark-emlékkoncerten, ahol a zenekar élén Lóri is „belecsapott a lecsóba”. Kevesen tudták, hogy a zenésznek épp a kórházban, egy komoly műtét után kellene lábadoznia. – Elhalasztottam a műtétet a koncert utánra. Ha lement a buli, másnap bevonulok. Eddig három műtéten és 16 kemoterápián vagyok túl. Most a májam felét fogják kivenni, de amúgy jól vagyok – mondja nevetve, nem hagyja, hogy legendás jókedvét legyűrje a betegség. Lóri hozzáteszi, ha ez a műtét sikerül, és minden rendben megy, akkor is hátra van még egy teljes has-korrekciós sebészeti beavatkozás. – Az első műtétkor szét kellett vágni a hasfalam, és a hasizmok nem regenerálódnak. El kell majd döntenem, hogy milyen új hasat akarok, kockát vagy lazábbat. Még nem tudom, hogy Schwarzeneggerére vagy Jason Statham-re hajazzak. Ha már hajazás, a hajam is kezd megnőni, gyanús is vagyok már magamnak, mert hátul göndörödik. Lehet, hogy volt valami néger a felmenőim között?


 

Molnár György, Debreczeni Ferenc, Kóbor János és Schuster Lóránt

Molnár György,
Debreczeni Ferenc,
Kóbor János és
Schuster Lóránt

Lóri most különösen jól érzi magát, mert ahogyan ő fogalmaz, a komoly műtét előtt most „etetés van”. – A maradék májamat meg kell növelni. Mindenféle tejterméket, és a legfinomabb ételeket, például vadhúst kell ennem. Van egy vadász barátom, aki szívén viseli a sorsom, ő hordja nekem a vadat. Nem mintha amúgy diétáznék, nálam mindig van otthon mangalica szalonna és más disznóságok, na de most mégiscsak orvosi parancsra kajálhatok! Ez azért nem rossz – tette hozzá Lóri. Úgy tűnik, a rocklegenda nem adja fel, a humorral és a zenéléssel felvértezve néz farkasszemet a halálos kórral. A következő műtét után azonban ismét a színpadra készül. – A kemoterápia közben visszahíztam azt a húszast, ami előtte lement. Most megint vágósúlyban vagyok. Jöhet a műtét, aztán ha minden jól megy, újra irány a színpad!

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.