EUR: 317,96 Ft
CHF: 271,87 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld XII.kerület

Sirály ez a Hopp Parádé!

Őrületes sikert aratott a Hopp Parádé utcai ugrógála a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozatán. Az önkormányzat és a MOM Kulturális Központ idén is arra törekedett, hogy gazdag programkínálatukból a család minden tagja találjon érdeklődésének megfelelőt a kerület hagyományos nyár eleji szabadtéri fesztiválján.XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

A kulturális rendezvények, gyermekprogramok, koncertek és gasztronómiai élmények mellett az egyik legnépszerűbb attrakciója a Hopp Parádé volt, amely egyedülálló módon mutatja be az atlétikát, annak is egy rendkívül látványos ágát, a távolugrást.


A Hopp Parádé sportigazgatója, Spiriev Attila szerint a nagy siker többek között annak is köszönhető, hogy a Sirály sétány tökéletes helyszíne a versenynek, hiszen a pálya közelsége miatt a közönség a sportolók minden apró rezdülését megfigyelheti.

– A hagyományos atlétikai viadalokon erre nincs lehetőség, ezért is van különleges hangulata a hegyvidéki Hopp-Parádénak – hangsúlyozta a verseny sportigazgatója. Hozzátette, a program célja nem titkoltan az is, hogy a mozgást és az atlétikát népszerűsítsék. Ezért is rendezett az önkormányzat a Hopp-Parádéhoz csatlakozva Kölyök Atlétika Programot a Gesztenyés kertben.

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

Kapcsolódó Cikkek

 • Teherautó ütközött kisbusszal, kilencen meghaltak

  Teherautó ütközött kisbusszal, kilencen meghaltak

  Kilenc ember halt meg a Ceglédbercel közelében kedden délután történt közúti balesetben, valamennyien egy román rendszámú kisbuszban utaztak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője este az MTI-vel.

 • Leginkább Zemanban bíznak a csehek, de Orbán Viktor is az élmezőnyben van

  Leginkább Zemanban bíznak a csehek, de Orbán Viktor is az élmezőnyben van

  Leginkább Milos Zeman cseh államfőben bíznak a csehek, de Orbán Viktor magyar kormányfő is az élmezőnyben van – derült ki abból az országos közvélemény-kutatásból, amelyben mintegy tucatnyi, a cseh, a közép-európai, illetve a világpolitikában fontos szerepet játszó személyiségről kérdeztek cseh állampolgárokat.

 • Elkezdődött a cseresznyeszezon

  Elkezdődött a cseresznyeszezon

  A meleg tavaszi időjárás miatt már elkezdődött a korai érésű cseresznyefajták, mint például a Münchenbergi, illetve a Májusi korai szedése, idén a gyümölcs termésmennyisége megközelítheti a 20 ezer tonnát – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kedden az MTI-vel.