2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Stohl Luca: nem megyek többé börtönbe apa miatt!

Stohl Luca keményen megdolgozott azért, hogy szakmai körökben elsősorban elismert táncművészként és ne Stohl András lányaként tekintsenek rá.  

Budapest, 2011. szeptember 6. Lánya figyel Stohl András színész-műsorvezető súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt indult büntetőperének másodfokú tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2011. szeptember 6.
Luca apját figyeli súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt indult büntetőperének másodfokú tárgyalásán.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Gyönyörű és határozott fiatal nővé érett Stohl Luca. A 22 éves táncművész úgy érzi, élete most nem is lehetne harmonikusabb: boldog párkapcsolatban él szerelmével, sikeres a szakmájában és harmonikus család veszi körül.


Bár a színész többször nyilatkozott arról, hogy alapvetően nyughatatlan természete sosem fog megváltozni, Luca kerek perec megmondta édesapjának: esze ágában sincs kockára tenni a családi békét, és reméli, ezt édesapja is tiszteletben tartja.

– Mai napig nehezen szedem össze a gondoltaimat a balesettel kapcsolatban. Kettős érzés van bennem, hisz nyilvánvalóan az édesapámról van szó, ezért minden körülmények között szeretni fogom de megmondtam neki, hogy nem fogok újra börtönbe menni, hogy meglátogassam.  Szerencsére jól kijövünk egymással, a mostani pedig egy különösen jó időszak, rengeteget beszélgetünk, szakmáról és családról is megmondjuk egymásnak a véleményünket – magyarázta a Lokálnak Luca, aki imádja féltestvéreit, a hatéves Franciskát és egy az egyéves Andriskát. Az apróságok a fiatal lányból is előcsalogatták az anyai érzéseket.


– Egyszerűen imádnivalóak! Már most gyakorolhatom velük a babázást. Sokat tanultam anyukámtól és apu párjától, Ancsától is. Úgy tervezem, hogy 30 éves koromig én is családot alapítok, de természetesen most a táncé a főszerep- tette hozzá Luca, aki több mint egy éve boldog kapcsolatban él, sőt szerelmével már össze is költöztek.

stohl luca1– Nyár elején jut idő közös nyaralásra is, augusztustól azonban újra kemény munka vár rá. Nemrég pedig még a modellkedéssel is megpróbálkozott. A  MOME Textiltervező tanszék friss diplomásainak segített egy divatbemutatón. Azt azonban nem tervezi, hogy szakmát váltson, hisz Luca keményen dolgozott azért, hogy táncművészként elismerjék. Bekerült a  La Femme magazin 50 tehetséges magyar fiatal programjába valamint a Táncszövetség az évad legjobb pályakezdőjének választotta. Nyáron a Bozsik Yvette Társulattal lép fel az Ördögkatlan Fesztiválon ahol a Csillagokkal táncoló Kojot című előadást játsszák, szeptembertől több darabban is látható különböző színházakban.

stohl luca rebeka es andras

Stohl Luca, Rebeka és András

150 nap börtön

Stohl András 2010-ben okozott ittasan balesetet, ami miatt a bíróság tíz hónap börtönbüntetésre ítélte 579.139 forint kártérítésre kötelezte. A színészt végül jó magaviselete miatt öt hónap után szabadon bocsátották.

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.