EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,58 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program V.kerület

Szabad a tánc, a fröccs és a barbecue

csángó

VI. 12. 20 óra Táncház – Az Eötvös 10-ben a tánctanítás szabadtánccal folytatódik: moldvai csángó kör-, lánc- és páros táncok váltogatják egymást. A táncház szünetében Enyedi Ágnes csángó népdalokat is tanít. Jegyár: 500-800 forint.

barbecue

VI. 12- 14. Evés-ivás – Az Egyetemisták Parkja ad otthont a III. Fröccs és Barbecue Fesztiválnak. A szervezők neves bortermelők szomjoltó nedűit-, és forró grillrácsokon készült sülteket kínálnak a vendégeknek.  A részvétel ingyenes.

VI. 13. 10 óra Keresztül-kasul – Roszinszky Bella Podmaniczky-díjas városvédő tart helytörténeti sétát, a téma a Rippl-Rónai József utca lesz. Találkozás a Benczúr utcánál. A részvétel ingyenes.

agyag

VI. 13. 15 óra Művésztelep – Látogatás a Magyar Örökség-díjas Százados Úti Művésztelepre. Bevezető előadást Sipos Endre művészetfilozófus tart. A részvétel ingyenes.

marai

VI. 17. 18 óra Márai – Lenin szakálla címmel irodalmi est lesz Márai humoros írásaiból a Róth Miksa Emlékházban. A részvétel ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.