EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Program V.kerület

Szabad a tánc, a fröccs és a barbecue

csángó

VI. 12. 20 óra Táncház – Az Eötvös 10-ben a tánctanítás szabadtánccal folytatódik: moldvai csángó kör-, lánc- és páros táncok váltogatják egymást. A táncház szünetében Enyedi Ágnes csángó népdalokat is tanít. Jegyár: 500-800 forint.

barbecue

VI. 12- 14. Evés-ivás – Az Egyetemisták Parkja ad otthont a III. Fröccs és Barbecue Fesztiválnak. A szervezők neves bortermelők szomjoltó nedűit-, és forró grillrácsokon készült sülteket kínálnak a vendégeknek.  A részvétel ingyenes.


VI. 13. 10 óra Keresztül-kasul – Roszinszky Bella Podmaniczky-díjas városvédő tart helytörténeti sétát, a téma a Rippl-Rónai József utca lesz. Találkozás a Benczúr utcánál. A részvétel ingyenes.

agyag

VI. 13. 15 óra Művésztelep – Látogatás a Magyar Örökség-díjas Százados Úti Művésztelepre. Bevezető előadást Sipos Endre művészetfilozófus tart. A részvétel ingyenes.

marai

VI. 17. 18 óra Márai – Lenin szakálla címmel irodalmi est lesz Márai humoros írásaiból a Róth Miksa Emlékházban. A részvétel ingyenes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.