2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Szekeres Nóra: „Szörnyű volt Milut kórházban látni”

Szekeres Nóra saját bőrén tapasztalta meg, milyen érzés, ha nem tud segíteni a gyermekének. Amikor kisfia, Milu kórházba került, idegenekben kellett megbíznia és úgy érezte, elveszítette az irányítást gyermeke sorsa felett.

„Sosem felejtem el, milyen szörnyű érzés volt Milut a kórházban látni. Bár csak egy napig kellett bent maradnia, örökre belém égett az aggódás, hogy nem tehetek érte semmit! Csak ültem az ágya szélén, fogtam a kezét, bátorítottam, de nem segíthettem neki, hogy kevésbé fájjon” – emlékezett a kellemetlen időszakra a háromgyermekes anyuka.


A csinos műsorvezető mindig is szívesen jótékonykodott, de mióta megtapasztalta, milyen érzés a gyermekét „kiszolgáltatva” látni, idegenektől várni a reményt a gyógyulásra, külön örömmel segít, ha kicsikről van szó. Nemrég a MOM Park jótékonysági rendezvényének fővédnöke volt, ahol a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika kis betegeinek gyűjtöttek már nem használt, de jó állapotú játékokat, könyveket és egyéb kincseket. Az adományozó gyerekek zsákbamacskát kaptak, így lett adományozóból ajándékozott.

„Nagyon örülök az ilyen kezdeményezéseknek, és szívesen állok jó ügyek mellé. Fontosnak tartom, hogy a vállalatok ne csak a háttérben jótékonykodjanak, hanem az embereket bevonva hívják fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra. Segíteni pedig kicsiknek és kicsiben is lehet: például amikor egy kisgyerek a szívének kedves játékot ajándékba adja valaki másnak, akinek sokkal nagyobb szüksége van rá” – emelte ki a csinos műsorvezető.


Az Adni jó! elnevezésű rendezvényen egész napos programok, például arcfestés, bohócok és interaktív foglalkozások várták a gyerekeket. Adományozni pedig még nem késő: az ajándékokat szombatig várják a bevásárlóközpontban található Játékszigetben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.