EUR: 308,06 Ft
CHF: 284,15 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Szekeres Nóra: „Szörnyű volt Milut kórházban látni”

kicsik_es_nagyok_is_elveztek_a_musort

Szekeres Nóra saját bőrén tapasztalta meg, milyen érzés, ha nem tud segíteni a gyermekének. Amikor kisfia, Milu kórházba került, idegenekben kellett megbíznia és úgy érezte, elveszítette az irányítást gyermeke sorsa felett.

„Sosem felejtem el, milyen szörnyű érzés volt Milut a kórházban látni. Bár csak egy napig kellett bent maradnia, örökre belém égett az aggódás, hogy nem tehetek érte semmit! Csak ültem az ágya szélén, fogtam a kezét, bátorítottam, de nem segíthettem neki, hogy kevésbé fájjon” – emlékezett a kellemetlen időszakra a háromgyermekes anyuka.

A csinos műsorvezető mindig is szívesen jótékonykodott, de mióta megtapasztalta, milyen érzés a gyermekét „kiszolgáltatva” látni, idegenektől várni a reményt a gyógyulásra, külön örömmel segít, ha kicsikről van szó. Nemrég a MOM Park jótékonysági rendezvényének fővédnöke volt, ahol a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika kis betegeinek gyűjtöttek már nem használt, de jó állapotú játékokat, könyveket és egyéb kincseket. Az adományozó gyerekek zsákbamacskát kaptak, így lett adományozóból ajándékozott.

„Nagyon örülök az ilyen kezdeményezéseknek, és szívesen állok jó ügyek mellé. Fontosnak tartom, hogy a vállalatok ne csak a háttérben jótékonykodjanak, hanem az embereket bevonva hívják fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra. Segíteni pedig kicsiknek és kicsiben is lehet: például amikor egy kisgyerek a szívének kedves játékot ajándékba adja valaki másnak, akinek sokkal nagyobb szüksége van rá” – emelte ki a csinos műsorvezető.

Az Adni jó! elnevezésű rendezvényen egész napos programok, például arcfestés, bohócok és interaktív foglalkozások várták a gyerekeket. Adományozni pedig még nem késő: az ajándékokat szombatig várják a bevásárlóközpontban található Játékszigetben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.