EUR: 308,32 Ft
CHF: 285,02 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Program XVIII.kerület

Szerva itt, tábor ott

Csak a pénztárca szab határokat annak, hogyan töltse gyerekünk a nyári vakációt. Ha rokonokhoz nem tudjuk elhelyezni őket, a munka miatt pedig nem lehetünk velük napközben, jöhetnek a táborötletek.

Tenisz tábor_012

Még van mit gyakorolni a szerván

Szerencsés a gyermeket lakóhelyünkhöz közel elhelyezni, ezért összeszedtük, milyen tematikus táborokra van lehetőség a közelben. A gyerek-taborkereso.hu összeállítása szerint az iskola befejezését követően több tenisziskolába is mehetnek a fiatalok a kerületben. A lurkóknak legózni és sakkozni is lesz lehetőségük, ha szüleik úgy döntenek, de még néptáncra is beírathatják a csemetéket. A heti turnusok árai tizenöt és harmincezer forint között mozognak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.