EUR: 318,35 Ft
CHF: 271,10 Ft
2018. május 21., hétfő
Konstantin

Extra

Szigetet vehet Brad Pitt és Angelina Jolie Görögországban

Sajtóinformációk szerint 4,7 millió dollárért (mintegy 1,3 milliárd forintért) szigetet akar venni Görögországban, a Jón-tengeren Brad Pitt és Angelina Jolie.

A nyolcfős család – Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyereket nevel – az Echinádok elnevezésű szigetcsoporthoz tartozó Gaia-szigetet nézte ki magának azért, hogy nyugodt környezetben tölthessék szabadidejüket. Egy amerikai lapnak nyilatkozó forrás szerint a 40 éves színésznő teljesen beleszeretett a helybe, ahol gyerekei végre szabadon szaladgálhatnának, a lesifotósoktól való félelem nélkül.


A forrás hozzátette: bár a szigetet fejleszteni kell, ezért az árért nem fog gondot okozni a párnak álmaik nyaralójának megvalósítása. A 43 hektáros szigeten hat villa felépítésére van engedély.

A Görögország nyugati partjainál fekvő Echinádok közé 18 sziget tartozik, amelyből hat a katari emír, Tamím bin Hamad ász-Száni sejk tulajdonában van.

Angelina Jolie és Brad Pitt nemrég kezdte árulni New Orleans híres francia negyedében álló otthonát, az ingatlant 6,5 millió dollárért (1,8 milliárd forint) hirdették meg.

Kapcsolódó Cikkek