2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb II.kerület XII.kerület

Terepjárót vettek a budai polgármesterek

tűzoltó1,2,12

Láng Zsolt, Nagy Gábor Tamás, Pokorni Zoltán és Bús Balázs egy Dacia Duster terepjárót adott a k

– A budai polgárok sokat köszönhetnek a tűzoltóságnak, hiszen gyakran az életünket, vagyonunkat mentik az itt dolgozók – értett egyet Budavár, a II. kerület, Óbuda és a Hegyvidék polgármestere. Hangsúlyozták: a négy észak-budai önkormányzat mindegyikének fontos, hogy a tűzoltók megfelelő körülmények között dolgozhassanak, ezért évek óta mindannyian támogatják kisebb-nagyobb összegekkel a működésüket. A Hegyvidéki Önkormányzat képviselő-testülete tavaly ötmillió forintot szavazott meg a tűzoltóság támogatására. Ebből kétmillió forintot biztosítottak a Budakeszi úti laktanya felújítási munkáihoz, további kétmilliót a legkiválóbb dolgozók jutalmazására adtak, egymillióval pedig a közbeszerzési eljárás keretében megvásárolt és most átadott gépjármű beszerzéséhez járultak hozzá.

tüzoltó terepjáró

Az új négykerék-meghajtású autó

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.