2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XVIII.kerület

Timi és Viki, a mi szépségienk

Aranyi Tímea

Két kerületi lány is bekerült az idei Magyarország Szépe verseny döntőjébe. Mint a 9. oldalon beszámoltunk róla, a korona Kiss Daniella fejére került. Viczián Viktória és Aranyi Tímea csak az utolsó rostán esett ki, azaz a legszebb tíz lány közül ketten is a közelből kerültek ki. Nagy dolog ez, hiszen, ezernél is többen jelentkeztek a megmérettetésre.

 

A két kerületi lány nem a verseny kapcsán találkozott először egymással. Viki egy általános iskolába járt Timi öccsével.
– Rengeteget tanultam a verseny alatt, sok embert megismerhettem, ennyi élményt el sem lehet mesélni – foglalta össze a sűrű heteket Viki a Lokálnak, akinek leginkább az a program tetszett, mikor beteg gyerekekhez látogattak és foglalkozhattak velük.
– Persze nagy élmény volt látni az Omegát a Pancho Arénában és fotózkodni a Boney M-mel is. Most kicsit pihenek, jövőre érettségizem, két vizsgámat már előre is hoztam, és idén le is tettem. Szeretnék továbbra is modellkedéssel foglalkozni, valamint kommunikációs vonalon továbbtanulni.
viczián

Viczián Viktória

A két pestszentimrei lány közül Timi a rutinosabb, ő már tavaly is megmérette magát a versenyben.

– Akkor is a top 10-be kerültem, idén a legjobb öt volt a célom. Nem mondom, hogy nem vagyok csalódott, de az sem lenne igaz, ha azt állítanám, hogy elégedetlen vagyok.
Timi már a munkára fókuszál, lehet, hogy most láttuk utoljára kifutón.
– Van még kötelezettségem, hamarosan Monacóban lépünk fel, de a bankszektorban képzelem el a jövőmet. Most fejeztem be az egyetemet, már gyakornokoskodtam is, és ősszel mérlegképes könyvelői tanfolyamra járok majd. Valószínűleg ezzel lezártam a kifutói karrieremet, de ha lesz felkérés, egyáltalán nem zárkózom el előle.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.