2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Extra

Tolvai Reni: Nem igaz, hogy plasztikáztattam!

tolvairégiAz énekesnő külseje teljes átalakuláson ment át az utóbbi időben: jó néhány kilótól megszabadult, és ismét vörös hajszínnel hódít. Sokan azonban nemrégiben készült fotói láttán máris azt rebesgették, hogy Reni plasztikai sebész segítéségével szépül. Való igaz, Renire néhány fotón alig lehet ráismerni. – Nem plasztikáztattam, eszembe se jutna az arcomat átműttetni. Egy énekes egyik munkaeszköze az arca. Láttunk számos olyan esetet, amikor egy pancser sebész a felismerhetetlenségig eltorzított egy korosodó előadót, én pedig nem akarok erre a sorsa jutni. Most úgy gondolom, hogy a jövőben egyetlen testrészem miatt feküdnék kés alá egy bizonyos kor után, az pedig a mellem – állítja határozottan.

 

tolvai1 tolvai2 tolvai3

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.