2017. december 18., hétfő
Auguszta

Sport IV.kerület

Újra bajnokok az öregfiúk

oregfiuk2A kilencedik bajnoki aranyát gyűjtötte be az öregfiúk csapata, amelyben olyan egykori újpestiek játszanak mint Szanyó Károly, Tamási Zoltán, Egressy Gábor, Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Víg Péter, Mészöly Géza, vagy éppen a korábbi válogatott kapus, Brockhauser István, aki a mezőnyben veszi ki a részét a sikerekből.

– Vállsérülésem miatt már nem állhatok a kapuba, de a mezőnyben – úgy mondják a társak – megállom a helyem – mondta az ujpest.hu-nak Brockhauser. – Hat gólt lőttem a bajnokságban, azt gondolom, egy volt kapustól ez nem rossz teljesítmény.
Az öregfiúk együttes mindenese, menedzsere, Ambrus Imre, Pipi bácsi természetesen nagyon büszke a fiaira.
– Már nem fiatalok, de szerintem több mai labdarúgó is megirigyelhetné, vagy inkább lemásolhatná a hozzáállásukat. Nem ismernek elveszett labdát, kiszolgálják egymást, komolyan mondom, néha féltem őket, nehogy valami baj történjen a nagy akarás következtében.
A Ferencváros elleni rangadón a lilák azt is elbírták, hogy a góllövőlistát 23 találattal vezető Kovács már a meccs elején megsérült, de az egykori válogatott támadó, Herczeg Miklós kiválóan helyettesítette Kokót, két gólja önmagért beszél.


Kapcsolódó Cikkek