2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Sport IV.kerület

Újra bajnokok az öregfiúk

oregfiuk2A kilencedik bajnoki aranyát gyűjtötte be az öregfiúk csapata, amelyben olyan egykori újpestiek játszanak mint Szanyó Károly, Tamási Zoltán, Egressy Gábor, Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Víg Péter, Mészöly Géza, vagy éppen a korábbi válogatott kapus, Brockhauser István, aki a mezőnyben veszi ki a részét a sikerekből.

– Vállsérülésem miatt már nem állhatok a kapuba, de a mezőnyben – úgy mondják a társak – megállom a helyem – mondta az ujpest.hu-nak Brockhauser. – Hat gólt lőttem a bajnokságban, azt gondolom, egy volt kapustól ez nem rossz teljesítmény.
Az öregfiúk együttes mindenese, menedzsere, Ambrus Imre, Pipi bácsi természetesen nagyon büszke a fiaira.
– Már nem fiatalok, de szerintem több mai labdarúgó is megirigyelhetné, vagy inkább lemásolhatná a hozzáállásukat. Nem ismernek elveszett labdát, kiszolgálják egymást, komolyan mondom, néha féltem őket, nehogy valami baj történjen a nagy akarás következtében.
A Ferencváros elleni rangadón a lilák azt is elbírták, hogy a góllövőlistát 23 találattal vezető Kovács már a meccs elején megsérült, de az egykori válogatott támadó, Herczeg Miklós kiválóan helyettesítette Kokót, két gólja önmagért beszél.


Kapcsolódó Cikkek

 • BaLe-döntő

  BaLe-döntő

  Hatalmas tettek hajtott végre szombat este a Real Madrid. A királyi gárda 3-1-re legyőzte a Liverpoolt a Bajnokok Ligája döntőjében, amivel 13.

 • Fucsovics: Gyerekkorom óta erről álmodtam

  Fucsovics: Gyerekkorom óta erről álmodtam

  Büszkén és meghatottan nyilatkozott az MTI-nek Fucsovics Márton, miután szombaton megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi salakpályás tenisztornán.

 • Fucsovics megnyerte a genfi tenisztornát

  Fucsovics megnyerte a genfi tenisztornát

  Fucsovics Márton megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját, mivel az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi férfi salakpályás tenisztorna szombati döntőjében 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowczykot.