2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Ullmann Mónika: A szerelem minden korban szerelem

Halálos Tavasz stáj Ullmann Mónika

Ullmann Mónika az egész éves ingázás után a családjával tölti a nyarat Budapesten.

Emberileg és művészileg igen megterhelő szerep vár Ullmann Mónikára. A színésznő a Halálos tavasz színpadi változatában lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. – Van ugyan pillanatig tartó boldogság ebben a történetben , de mindannyian tudjuk, mi lesz a történet vége. Szerintem a szerelem minden korban szerelem, mint ahogyan a csalódás minden korban csalódás. Ma is vannak olyanok, akik feladják és az öngyilkosságba menekülnek. Én nem tudnék eljutni erre a pontra. A szomorú vasárnap című dal például arról lett “legendás”, hogy öngyilkossági hullámot indított el, akkoriban, amikor megjelent – mesélte a színésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.