2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Vámos Erika kislánya bármikor megérkezhet!

Hét éve vár a TV2 műsorvezetője arra, hogy végre édesanya lehessen. Februárban viszont nem várt csoda történt: egy család kereste fel, hogy örökbe adná neki a legújabb családtagot. Erika azonban az állami rendszerben elindított kérelmét sem állítja le, hiszen sosem lehet tudni mit hoz a sors.

 – Februárban egy család megkeresett egy közösségi oldalon, akik elmesélték, hogy a család legfiatalabb lánya anyagi és egyébb problémák miatt nem tudja felnevelni a gyermekét és megkértek, hogy nyílt örökbefogadás keretein belül a kislányt édesanyja legyek. Emma gyönyörű baba. Csak néhany képet láthattam eddig róla, még nem találkozhattunk személyesen. Emlékszem, amikor megnéztem a fotót úgy éreztem, mintha már ismerném – mesélte meghatottan.


Az örökbefogadást megelőző, igen szövevényes procedúra jelenleg is zajlik, de hogy mikor tarthatja végre a karjában a kislányt, még nem tudja pontosan. Ezzel párhuzamosan hamarosan letelik a titkos örökbefogadás várakozási ideje is, így akár az is előfordulhat, hogy a TV2 sztárja nemsokára kétgyerekes anyuka lesz. Erika azonban egyelőre nem vásárol babaholmikat. – Nem vettem még semmit, mert ki tudhatja, mi lesz végül. Az otthonom azonban már készen áll a baba fogadására. Nagykovácsiban friss a levegő, a múltkor pedig észrevettem, hogy a fürdőszobámban kicsit hidegebbek a falak, és fel is szereltettem a plafonra egy infrapanelt. A teraszra pedig a közeljövőben korlát kerül – meséli.

Erika már azt is eltervezte, milyen lesz, ha egyszerre két kisgyerek is sertepertél majd körülötte. – Ebben a hét évben ugyanúgy ment az életem, mint korábban. Nem a gyereken görcsöltem, de persze gondoltam rá. Közben rengeteget dolgoztam és új impulzusok értek. Ha jön a kicsi, akkor helye lesz az életemben, ha kell, jön velem forgatni. Szeretném minél tovább otthon tudni, hogy magam mutathassam meg neki a világot. Ha pedig kétgyerekes anya leszek hamarosan, csak még boldogabb leszek!


 

IMG_0770 IMG_1546 IMG_1547

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.