EUR: 308,76 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Venezuelában nyaralt Várkonyi Andi

Festői környezetben pihent a TV2 műsorvezetője. – Köszönöm nektek a sok hozzászólást, akik tudtok örülni más örömének, akik nem irigykedtek hanem még rá is szóltok azokra akik ezt teszik. Ez nagyon sokat jelent nekem mert sajnos rengeteg ember van akikből csak a rosszindulat szól – írta ki Facebook oldalára a Tények műsorvezetője. A képek tanulsága szerint Andi ezúttal is egyedül utazott és Bochkor Gábor vigyáz kislányukra, Nórira.  A tévés még évekkel ezelőtt szeretett bele az országba és azóta ha teheti odautazik, már helyi barátai is vannak. Korábban már többször áradozott az országról. – Minden évben elutazom, például Venezuelába. Megmagyarázhatatlan kötődésem van ahhoz az országhoz. Mert számomra egyszerűen lenyűgöző – mind természetileg, mind az ott élő emberek miatt. Fantasztikus az ország hangulata. Szükségem van arra, hogy időnként teljesen kikapcsoljak. Venezuela annyira más, hogy ebben tökéletesen segít engem. Amikor az ember órákig túracuccban gyalogol a dzsungelben, a forróságban, akkor egészen más valóságban létezik. Nekem szükségem van erre, hogy megőrizzem a lelki békém – nyilatkozta korábban Andi, aki azt sem tagadta, hogy annak is köszönhető, hogy ilyen jól megvannak Bocsival, hogy hagyják egymást élni és akár külön programokat is szerveznek.

várkonyi andi facebookvárkonyi andi facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Hinnem kell abban, akit eljátszom

    Mihályi Győző számtalan szerepet eljátszott már, ám minden karakter megformálása más készségeket kíván a művésztől. Nincs ez másként A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabban sem, ahol a családfőt, Noszty Pált alakítja.

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.