2018. május 25., péntek
Orbán

Program

A Hangya – A mini Bosszúálló

A Marvel Stúdió egyik régi tartozását törleszti a rajongóknak a héten mozikba kerülő A Hangya című filmmel. A rovar méretű szuperhős bemutatása a további Bosszúálló filmek szempontjából is szükséges volt, hiszen az eredeti képregények fontos szereplője volt az „öreg hangya” Dr. Hank Pym és utódja, a mestertolvaj Scott Lang. A gyártók, mint minden új szuperhős felvezetésénél igen nagy kockázatot vállaltak a filmmel, hiszen ha valami félrecsúszik a bombabiztos Marvel gépezetben, akkor az jelentős hatással lehet a következő évek képregényfilmjeire. A folyamatos rendező csere, a sokéves forgatókönyv-fejlesztés és a jobbára romantikus vígjátékokból ismert főszereplő Paul Rudd személye a kezdetekben aggodalomra adott okot, de az első amerikai kritikák szerint kiemelkedően akciódús és csavaros lett a film.

Antman

Tudta-e?


 • A film költségvetése csupán 130 millió dollár. Az új szuperhősök felvezetésénél még annyira nem bőkezű a stúdió.
 • Scott Lang szerepére Ewan McGregor, Adrian Brody és Joseph Gordon-Levitt is esélyes volt.
 • Az öreg Hangya szerepére olyan sztárok kilincseltek, mint Sean Bean, Pierce Brosnan és Gary Oldman
 • A forgatás előkészítése közel 15 évig tartott

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.