EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

A Hangya – A mini Bosszúálló

A Marvel Stúdió egyik régi tartozását törleszti a rajongóknak a héten mozikba kerülő A Hangya című filmmel. A rovar méretű szuperhős bemutatása a további Bosszúálló filmek szempontjából is szükséges volt, hiszen az eredeti képregények fontos szereplője volt az „öreg hangya” Dr. Hank Pym és utódja, a mestertolvaj Scott Lang. A gyártók, mint minden új szuperhős felvezetésénél igen nagy kockázatot vállaltak a filmmel, hiszen ha valami félrecsúszik a bombabiztos Marvel gépezetben, akkor az jelentős hatással lehet a következő évek képregényfilmjeire. A folyamatos rendező csere, a sokéves forgatókönyv-fejlesztés és a jobbára romantikus vígjátékokból ismert főszereplő Paul Rudd személye a kezdetekben aggodalomra adott okot, de az első amerikai kritikák szerint kiemelkedően akciódús és csavaros lett a film.

Antman

Tudta-e?

 • A film költségvetése csupán 130 millió dollár. Az új szuperhősök felvezetésénél még annyira nem bőkezű a stúdió.
 • Scott Lang szerepére Ewan McGregor, Adrian Brody és Joseph Gordon-Levitt is esélyes volt.
 • Az öreg Hangya szerepére olyan sztárok kilincseltek, mint Sean Bean, Pierce Brosnan és Gary Oldman
 • A forgatás előkészítése közel 15 évig tartott

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.