2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XXII.kerület

A kuka nem szeméttelep!

Rózsavölgy szemét22

A köztéri kukákba gyakran személyes háztartási hulladék is kerül

Rózsavölgy Facebook oldalán arra panaszkodtak a hozzászólók, hogy az utóbbi napokban Rózsavölgy felső megálló környékén a köztéren lévő kukákba már nem fér több szemét. Az ott élők arra gondoltak, egyszerűen csak arról van szó, hogy a közterületesek nem időben vagy nem elég gyakran ürítik a kukákat. Az egyik hozzászóló azonban úgy vélte, más a helyzet. Révész Anna bejegyzésében úgy fogalmaz: „ vannak olyan “kedves” emberek, akik a háztartási és egyéb szemetüket is ide hordják, amikor szóvá tettem még majdnem nekem jött az úr, hogy mi közöm hozzá…. Extrém eset az volt, mikor kisétált egy úr a hídhoz és beleöntötte a patakba. ……. Sajnos a dolog főként az embertársainkon is múlik….”. A rózsavölgyiek végül jelezték, hogy ezúttal a Tesco előtti megállókba kihelyezett narancssárga kukáról volt szó, de időközben onnan is elvitték a szemetet. Hozzáteszik: „De amúgy jogos, a képen látható kukáról (Rózsavölgy felső megállónál) is gyakran megfeledkeznek…”

(Fotó: Rózsavölgy facebook)


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.