EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,58 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Életmód

A kutyapanzióért mélyen zsebbe kell nyúlni

Előfordul, hogy minden igyekezet ellenére valaki mégsem tudja magával vinni kutyáját a nyaralásra. Ekkor jöhet szóba a kutyapanzió. A Lokál megnézte, mennyibe került a kutyák ilyen elhelyezése, kiderült, majdnem annyiba, mint a saját nyaralás.

kutyapanzi

A kutyákat nagyszerű körülmények várják a kutyapanziókban (fotó: dogmopolite.hu)

A kutyát hosszabb távon másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés, viszont a kutyapanziók egyre bővülő kínálatai közül ma már válogatni lehet. A legtöbb helyen kiváló környezet, szakképzett személyzet várja a kedvenceket. A kutyákat ma már nem csak bezárják egy kennelbe, hanem kiadós mozgást, szabadban, elkerített területen történő játékot, szakszerű, gondozást, nyáron légkondicionált alvó helységet biztosítanak számukra. Mindezért azonban alaposan zsebbe kell nyúlni, hiszen a kutyapanziókban a napi ellátásért 3000 forint körüli összeget kell fizetni. Az árban benne van a kutya teljes ellátása, extra szolgáltatásként pedig kérhető a gazdi által megadott táp használata, a kutyakozmetika és a kutyaiskola is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépüljünk otthon készült kencékkel

  Szépüljünk otthon készült kencékkel

  A boltokban kapható ránctalanító krémek, sminklemosók és arcápolók gyakran sokba kerülnek, ráadásul nem feltétlenül csak természetes anyagokból készülnek.

 • Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Végre bekopogtatott az álomférfi, aki kedves, intelligens és még hagy időt a barátokra is. Aztán feltűnik, hogy még többet i, mint amennyire szükség lenne.

 • Így készíts vibrátort otthon!

  Így készíts vibrátort otthon!

  Messze van a párod, de nem tudsz szabadulni a vágytól? Azonban számodra nem elég, hogy elővedd valamelyik játékszeredet, mert te pontosan az ő méretét, formáját kívánod?

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.