2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

A Manchester United megvette Schweinsteigert

Hivatalosan is bejelentette Bastian Schweinsteiger szerződtetését a Manchester United. A klub honlapjának beszámolója szerint a világbajnok német futballista hároméves szerződést kötött.

A 30 éves középpályás 17 évet töltött a Bayern Münchennél, melynek színeiben 536 mérkőzésen lépett pályára, s több mint húsz trófeát – köztük Bajnokok Ligáját és nyolc bajnoki címet – gyűjtött.

A 111-szeres válogatott játékos – a Nationalelf jelenlegi csapatkapitánya – már korábban jelezte, hogy nem kívánja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, így sajtóhírek szerint az MU körülbelül 15 millió euróért tudta megszerezni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.