EUR: 308,49 Ft
CHF: 284,87 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb VII.kerület

Aszfaltot kap a Dob utca

Nagyjából két-három havonta lezárják a Dob utca Károly körútnál kezdődő szakaszát, és kicserélik a térköveket. A múlt héten megint munkások lepték el az utcát, most azonban átfogóbb műveletbe kezdtek. Az építésvezetőtől megtudtuk, eredetileg sétálóutcának szánták a térköves felületet, ám mégis autóforgalmat bonyolítanak rajta, amit nem bírnak el a kockák. Most végre nem pótolják a tönkrement részeket, hanem eltávolítják, és az utca aszfaltréteget kap.

Dob utcai felújítás

Nagy erőkkel láttak a Dob utca felújításának

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.