2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Atyaég! Így néz ki Vujity Tvrtko sapka nélkül

tvrtko“Atyaég, mit találtam” – írta Tvrtko a Facebook oldalára. Mi is megdöbbentünk.

Évek óta viccelődnek azon a tévénézők, hogy vajon mi lehet Vujity Tvrtko sapkája alatt?! Most Tvrtko egy évekkel ezelőtt készült képet posztolt magáról a közösségi oldalán. A hölgyek megjegyezték, hogy milyen vonzó volt az egykori tévés, de ami még ennél is fontosabb: végre láthatjuk, hogy nézett ki akkor, amikor még nem lett védjegye a baseballsapka. Íme:

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.