2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb

Bock PortaGéza Portugieser 2014

bock_porta_geza_2014_nA Bock pincészet Portagézájának 2013-as kiadása ezüstérmet nyert a Portugieser Du Monde 2014-es versenyén és az utód sem sikerült kevésbé finomra. A portugieser Villány fő fajtája, “a Géza” bíborvörös, lilás árnyalatú, savaiban bársonyosság, ízében gyümölcsösség, illatában cseresznye és meggy jelenik meg. Fiatalon érdemes fogyasztani.

Ár: 1800 forint körül

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.