EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Celebverdák az árverésen

Kalapács alá kerülnek a hollywoodi veterán verdák. A Hazárd megye lordjaiban “szereplő” Dodge Charger várhatóan 55 millió és 83 millió forint közötti összegért (200 ezer és 300 ezer amerikai dollár közötti összegért) talál gazdára.  Bo és Luke, a két unokatestvér autója Lee tábornok néven vonult be a filmtörténelembe.

Beverly Hills, 2015. június 23. A Julien’s aukciósház által közzétett fotón az 1969-ben gyártott Dodge Charger típusú autó látható, amelyet a Hazárd megye lordjai (The Dukes of Hazzard) című filmben használtak. Az autót más, hollywoodi hírességektől származó személyes tárgyakkal együtt június 26. és 27. között árverezik el. Az autó várhatóan 55 millió és 83 millió forint közötti összegért (200 ezer és 300 ezer amerikai dollár közötti összegért) talál gazdára. (MTI/EPA/Michael Nelson)


 1969-ben gyártották  (MTI/EPA/Michael Nelson)

 

HML_kocsi

Bo, Luke, a a falatnyi farmersortokat viselő Daisy és a híres Lee tábornok

A Graese, vagyis a Pomádé álomkocsija a becslések szerint 111 millió és 166 millió forint közötti összegért (400 ezer és 600 ezer amerikai dollár közötti összegért) kelhet el. Az autó árát valószínűleg felsrófolja az a tudat, hogy  Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John) szerelme itt bontakozott ki, és az őket alakító két világsztár is ült az ülésein.


Beverly Hills, 2015. június 23. A Julien’s aukciósház által közzétett fotón az 1949-ben gyártott Mercury Series 9CM típusú autó látható, amelyet a Grease című filmben használtak 1978-ban. Az autót más, hollywoodi hírességektől származó személyes tárgyakkal együtt június 26. és 27. között árverezik el. Az autó várhatóan 111 millió és 166 millió forint közötti összegért (400 ezer és 600 ezer amerikai dollár közötti összegért) talál gazdára. (MTI/EPA/Michael Nelson)


Az 1949-es Mercury Series 9CM  a Pomádéből (MTI/EPA/Michael Nelson)

greace_kocsi

Románc a kocsiban

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.