EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,39 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Életmód

Cicacuccok macskabarátoknak

Mire van szüksége egy lakásban tartott cicának? Természetesen egy saját zugra, ami csak az övé, és ott biztonságban, kényelmesen érezheti magát. A cicusok ráadásul nem akárhová heverednek le: figyeljük meg, hova telepszik le legszívesebben, és helyezzük oda a fekhelyet. Ez lehet egy kibélelt doboz, vagy kosár, de akár trendi “macskanapé” is. Fontos, hogy meleg, puha és a cica méretének megfelelő legyen. Eleinte biztosan szívesen aludna a gazdi mellett, de ha következetesen átpakoljuk a fekhelyére, egy idő után megszokja. Az alom, az etető és itató mellett szerezzünk be játékokat is, hogy ne unatkozzon egész nap. Teleszórhatjuk a lakást mindenféle csörgő-zörgő labdákkal, ezekkel szívesen eljátszogat, és talán a kaparászásra is kevesebb ideje jut. Bár nem ajánlott a macskákat utazásra magunkkal cipelni, mégis előfordulhat, hogy otthon nem tudjuk kire bízni. Ebben az esetben, vagy ha állatorvoshoz visszük, szükségünk lesz egy zárt szállítódobozra. A kocsiban, vagy egyéb járművön sose engedjük szabadon!

Az ilyen puha fészekben ketten is elférnek

Az ilyen puha fészekben ketten is elférnek

Ha van saját kanapéja, nem foglalja el a gazdi helyét

Ha van saját kanapéja, nem foglalja el a gazdi helyét

Kergetős játék, szobaedzéshez

Kergetős játék, szobaedzéshez

Hogy ne unatkozzon egész nap, legyen egy játék kabalája, amivel eljátszhat, és talán a kaparászásra is kevesebb ideje jut.

Legyen egy puha kabalája, amit napközben cincálhat, vagy amikor elfárad,  hozzá bújhat (fotó:pixabay)

Kapcsolódó Cikkek

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.

 • Minden napra három tojás

  Minden napra három tojás

  A tojásszövetség tiszta vizet öntött a pohárba, rehabilitálta az évtizedekkel ezelőtt tévesen elítélt tojást.

 • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

  Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.