EUR: 319,78 Ft
CHF: 275,49 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Egyéb IX.kerület XXI.kerület

A Budapest Parkban búcsúzik a HS7

Húsz év slágereivel búcsúzik a Heaven Street Seven augusztus 1-jén. A Budapest Parkban utolsó alkalommal találkozhat a közönség a zenekarral, amely befejezi két évtizede tartó működését. Az öttagú zenekar idén tavasszal jelentette be, hogy beszünteti működését, a búcsúturné márciusban kezdődött. – Amit megcsinálhattunk együtt, azt megtettük, emiatt döntöttünk úgy, hogy befejezzük működésünket. Ez a húsz év mindannyiunk számára életünk nagyon fontos része volt, gyakorlatilag folyamatosan aktív volt a zenekar. Nincs harag közöttünk, egyszerűen az ideális kreatív működést, amit mi elvárunk magunktól, azt így öten mostanáig tudtuk csinálni – mondta Szűcs Krisztián, a HS7 frontembere az MTI-nek.

Orfű, 2015. június 18. Szűcs Krisztián énekel a Heaven Street Seven együttes koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nulladik napján Orfűn 2015. június 17-én. MTI Fotó: Sóki Tamás


MTI Fotó: Sóki Tamás

A búcsúturnén a nagy slágerek mellett régen elfeledett dalokat vettek elő és mindenütt igyekeztek fellépni, ahol a húsz év alatt emlékezetes élményeket szereztek. A Heaven Street Sevenben Szűcs Krisztián mellett Ábrahám Zsolt gitáron, Takács Zoltán billentyűs hangszereken, Németh Róbert basszusgitáron, Orbán Gyula pedig dobon játszik. A zenekar kilenc sorlemezt készített, az első, a Tick Tock No Fear (még kazettán) 1995-ben, az utolsó, a Felkeltem a reggelt, 2012-ben jelent meg. A zenekar nyert hazai díjakat, többek közt Fonogram-díjat a 2002-es Szállj ki és gyalogolj című lemezért.


A HS7-nek a Hol van az a krézi sráctól és Dél-Amerikától, a Mozduljon, és Mártán át az Ez a szerelemig számos dala vált slágerré.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek