2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XIX.kerület

Dér Heni megmutatta

dér heni köki

Dér Heni és háttértáncosai alaposan megizzadtak a fellépés során (fotó:Dér Heni facebook oldala)

A KÖKI Terminál tetőteraszán 1800 négyzetméteres területen a strandsportok szerelmesei kapcsolódhatnak ki elsősorban. A KÖKI Plázson a homokos strandfoci és strandröplabda pályákon zajló izgalmas csaták mellett persze pihenni is lehet. A legutóbbi, forró nyári hétvégén pedig Dér Heni szórakoztatta a közönséget, és mutatta meg, milyen remek formában van.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.