EUR: 319,10 Ft
CHF: 275,33 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Détár Enikő: Szorítsunk Kariért!

A színésznő aggódik a volt férje miatt, ezért üzent a közösségi oldalán.

“Kedves Mindenki! Kérlek szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért! Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket: hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új csalàd számára” – írta Enikő.
Ahogy arról korábban beszámoltunk Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedett, motorjával egy autónak ütközött. A család egy közleményben tudatta a sajtóval, hogy a színész állapota stabil.
“Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását” – írták.
Détár Enikő és Rékasi Károly egy éve vált el hivatalosan, a Barátok közt sztárja pedig Pikali Gerda mellett találta meg a boldogságot. A két asszony most mindent félretett, hogy segítsenek Rékasinak, akinek mindennél jobban szüksége van a szerettei támogatására.


Budapest, 2012. szeptember 28. Rékasi Károly színművész a József Attila Színházban tartott sajtótájékoztatón, amelyen Nemcsák Károly, a színház igazgatója ismertette a 2012-2013-as évadra összeállított műsortervet 2012. szeptember 28-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Rékasi Károly állapota szerencsére stabil, de hosszú rehabilitációs időszak vár rá

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.