2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb VIII.kerület

Diákok, munkára fel!

Budapest, 2008. június 20. Egy munkavállaló diák leadja munkaigénylő nyomtatványát a budapesti Eudiákok iskolaszövetkezet munkaközvetítő irodájában. A nehezebb fizikai munkákkal óránként átlagosan 600-700 forintot, az irodai és szórólapozással 450-500 forintot tudnak keresni a fiatalok. MTI Fotó: Honéczy Barnabás


MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Józsefvárosban a Polgármesteri Hivatalban, a Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központban és a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék intézményében kínálnak munkalehetőséget a nappali tagozatos, 16–25. év közötti fiataloknak, akik közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket és foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek. A foglalkoztatás legfeljebb napi 6 órás munkaidőben történik. A bér képesítést nem igénylő munkakörökben bruttó 78 ezer 750 Ft/hó, képesítést igénylő munkakörökben bruttó 91 ezer 500 Ft /hó. A programba történő belépéshez a nappali tagozatos diáknak személyes okmányaival (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóazonosító jelet tartalmazó igazolvány és érvényes diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás) kell a munkaviszony kezdete előtt lakóhelye, tartózkodási helye szerinti Kerületi Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén (VIII. kerületi Munkaügyi Kirendeltség: VIII., kerület Kisfaludy u. 11.) jelentkeznie annak érdekében, hogy regisztrálják jelentkezését. Jelentkezni e-mailben a beniczh@jozsefvaros.hu címen vagy személyesen a Polgármesteri Hivatalban a Jegyzői Kabinet Személyügyi Irodán (1082 Budapest, Baross u. 63-67. I. em. 116.) rövid önéletrajz benyújtásával lehet az intézmény és a munkakör megjelölésével. További információ Benicz Henriettától kérhető a 313-6074-es telefonszámon, illetve a beniczh@jozsefvaros.hu e-mail címen.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.