2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb II.kerület

Díjazták az egészségügyért végzett munkát

díjazták2Semmelweis Ignác születésének 197. évfordulóján az anyák megmentője, a legnagyobb magyar orvos tiszteletére az önkormányzat Egészségügyi Szolgálata ünnepélyes műsort rendezett, amelyen az intézmény főigazgatója, dr. Polák László értékelte az elmúlt esztendőt és Dankó Virág alpolgármesterrel kitüntetéseket adott át.

Az idei évben dr. Bialoskurski Katalin fül-orr-gégész főorvos részesült polgármesteri dicséretében. Dr. Polák László főigazgató főorvos az „Egészségért” címet elsőként Trzaskó Viktor gazdasági igazgatónak adományozta, aki 2011 óta dolgozik az intézményben, korábban többek között az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál, a Szent János Kórházban, és a MÁV Kórházban is dolgozott. Szintén „Egészségért” címet kapott a 2003. óta az intézménynél dolgozó Szabics Tünde vezető asszisztens. Főigazgatói dicséret I. fokozatában részesült a 2009 óta az egészségügyi szolgálatnál dolgozó reumatológus főorvos, dr. Bartalos János, II. fokozatában a 22 éve az intézetnél dolgozó Horváth József Tiborné a fül-orr-gégészeti osztály osztályvezető asszisztense, III. fokozatában pedig Vargáné Cserni Éva, akinek hála, az intézet munkaruhái évtizedek óta mindig tiszták és rendezettek. Az ünnepség végén díjakat adott át Gaál Mária kamarai alelnök is: a szervezet idei elismerését a kamarában végzett munkájáért Udvari Éva vehette át.


Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.