2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIII.kerület

Díjazza a hűséget a Vígszínház

Tudja mi az a Víg Hűségkártya? Nem?

A kerületünkben található Vígszínház díjazza hűséges látogatóit – akik nem mellesleg elég sokan vannak. Hogy mást ne mondjunk, évadonként több 350 ezer néző választja a teátrum programjait. Most bárki kiválthatja a Víg Hűségkártyáját, amely többek között állandó 5 százalékos kedvezményre jogosít jegyvásárláskor. A kártyához bérletmegújításkor, új bérlet vásárlásakor vagy 12 ezer forint feletti egyösszegű jegyvásárlás esetén ingyenesen hozzájuthat mindenki.

vig_husegkartya_2015

A hűségkártya (fotó:vigszinhaz.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.