2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XVI.kerület

Egy nap alatt biogazda lehet!

bioEgynapos, előadásból és gyakorlati bemutatóból álló biogazda képzést szervez a SZIKE Környezet- és Egészségvédelmi Egyesület a Kertvárosban a háztáji biogazdálkodásról és komposztálásról. A képzés segítséget nyújt a természetben zajló folyamatok megértéséhez, és a biogazdálkodás megtanulásához. A képzés helyszíne: 1162 Budapest, Formás u. 41.
Az egynapos képzések időpontjai: július 19. és július 26.. Az előadások körülbelül 9-től 16 óráig tartanak. A képzésekre jelentkezni kell a 06-1-409-0449-es telefonszámon vagy a gellertm@szike.eu e-mail címen. A részletes programról a SZIKE oldalán olvashatnak bővebben az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.