EUR: 308,22 Ft
CHF: 284,92 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Elesett a belváros

traffic-671399_1280

Az útlezárások, felújítások és a hétvégi fővárosi események eredményeként teljesen megbénult a közlekedés a belvárosban.

A Lokál helyszíni tudósítója szerint a körút, a budai és a pesti rakpart is teljesen áll, a Váci úton és az Árpád Fejedelem útján is csak lépésben lehet haladni, és a Bajcsy-Zsilinszky úton az összeszűkülő kocsisor is csak tetézi a bajt.

Rendezvények miatt  vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani a fővárosban a Duna-part Lánchíd és Margit híd közötti szakaszán és környékén, ez érinti a 2-es metró, a hajók, a 2-es villamos és több autóbusz közlekedését is. A Lánchidat többször is teljesen lezárják.

Vezessenek óvatosan!

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.