2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Elmarad Rékasiék titkos esküvője?

pikali-rékasiPikali Gerda és Rékasi Károly pár nappal a baleset előtt még meghitten romantikáztak, az idill azonban egy pillanat alatt rémálommá változott: a színészt súlyos motorbaleset érte. Pedig idén nyárra már az esküvőt tervezhette a pár…

Rékasi Károlyra hosszú ideig nem állhat újra színpadra. A szakemberek szerint ugyanis egy ilyen motorbaleset után 2-3 hónap rehabilitációs kezelés mindenképpen szükséges. Mint ismert, a Barátok közt színésze június 30-án szenvedett balesetet. A család közleményben tudatta, hogy a színész fejsérülést, valamint boka-, medence-és combcsonttörést szenvedett. Megoperálták és bár a beavatkozás jól sikerült, hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. Dr. Bense Tamás orvos általánosságban elmondta, hogy ha minden jól megy, Rékasi októberben újra munkába állhat.


– A felépülési időszak elején még húzhatja a lábát, sőt járókeretet is használhat, de pár hónapon belül újra száz százalékos lehet – mondta a szakember, aki maga is motorozik.

– Nekem is volt egy hasonló balesetem, és bár az elején kicsit visszafogtam magam, de már újra nagy kedvvel pattanok kétkerekűre. Nem gondolom, hogy örökre el kellene tiltani Rékasi Károlyt a motorozástól, hisz egy baleset sajnos bármikor bárkivel megtörténhet, akár autóssal és gyalogossal is – tette hozzá Bense.


Megnyugtató, hogy Rékasi teljesen rendbe jöhet, de kétségtelen hogy ez a baleset alaposan átírja az idei nyarat. Épp pár nappal az ütközés előtt posztolt Pikali Gerdával közös, bújós képeket a közösségi oldalára. Nem is csoda, hogy a rajongóik ismét azt találgatták, vajon idén végre sor kerül-e a titkos esküvőre. Nemrég az RC news online lap is írt a tervezett nászról, de több magazin már tavaly megszellőztette, hogy Rékasi megkérte Pikali kezét és bármikor összeköthetik az életüket. Hisz az eljegyzést általában egy év múlva követi az esküvő, amire Rékasiék esetében tavaly végül nem került sor. Ez érthető, hisz valószínűleg mindketten időt szerettek volna adni családjaiknak, hogy a váláshoz a gyerekek is a legkönnyebben alkalmazkodhassanak. Az idei nyár azonban minden szempontból tökéletes lett volna egy titkos esküvőhöz: lenyogodtak a kedélyek és a régi házastársak, valamint a gyerekek is elfogadták az új helyzetet. A minden bizonnyal titkosra tervezett esküvő azonban most már szinte biztos, hogy idén nyáron sem lesz megtartva. Gerda azonban – akármeddig kelljen is várnia – kitart szerelme mellett.

– Károly az a férfi, akire mindig is vártam, az ajándék azért a sok rosszért, ami életemben ért – mondta korábban Pikali és úgy tűnik, hogy ez a szerelem mindenen átsegíti őket.

pikali-rékasi2 rékasi

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.