2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XI.kerület

Élményeket várnak

Elindult az Élményalap-program, amelyben a KÖZösség Dél-Budáért Civil Társaság is részt vállalt. A szervezők „élmény” jellegű felajánlásokat várnak.

Az Élményalap-program lényege a fogyatékos emberek élményszerzésének támogatása, a közösségekben rejlő segítő szándék felkeltése, a társadalmi elfogadás és befogadás, valamint az egymásról szerzett közös tapasztalatok elősegítése. Ehhez várnak pénz nélküli felajánlásokat a szervezők. Ilyen lehet például egy közös túra, egy koncertélmény, jógaóra, pecázás, csónakázás és megannyi más dolog. A KÖZösség Dél-Budáért Civil Társaság július 31-ig várja a felajánlásokat a kozossegdelbudaert@gmail.com címre.

adj esélyt11

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.