2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XXIII.kerület

Erősít a Soroksár

soroksár sc

A Haraszti úton megkezdődött a játékosmozgás. Az elmúlt két hétben már több igazolásról is beszámolt Soroksár labdarúgó csapatának hivatalos honlapja. A feljutást követő ében a másodosztályban a kilencedik helyet megszerző klub focistáinak felkészítését a távozó Lisztes Krisztiántól Albert Flórián át a 2015/2016-os szezonban, de nem ez az egyetlen változás. Az NBI-ben hét gólig jutó Koós Gábor visszatért korábbi csapatához, mikor aláírt Soroksárra. Az MTK-ban nevelkedett Kákonyi Dániel és az idei U20-as világbajnokságon biztonsági tartalékként számításba vett Korozmán Kevint is immár a XXIII. kerülethez köti kontraktusa. A felkészülés megkezdődött az NBII-re, a csapat júliusban a Budapest Honvéd második csapatával, a Kisvárdával és a Monorral is játszik barátságos mérkőzést.

koos_gabor_860209_2

Koós Gábor

kakonyi_daniel_890803_2

Kákonyi Dániel

korozman-kevin1

Korozmán Kevin

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.