2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb V.kerület

Értéktárba valók a szállodáink

Hét budapesti szálloda bekerült a Magyar Értéktárba a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) döntése alapján, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének ajánlásával. Nemzeti érték lett a Rákóczi úton álló Novotel Budapest Centrum XX. század elejének hangulatát idéző szecessziós épületével, ahol a helyszínen képzett szakemberek célja, hogy a hazai alapanyagokból készített ételek, a neves magyar borászok által termelt borok mellett a kultúra és a hagyományok szeretetét is átadják vendégeiknek. A kitüntető címet megkapta a  Hotel Nemzeti Budapest, mint a magyar kultúra értékeit őrző szálloda, a Corinthia Hotel Budapest, amely  1896 óta képviseli a luxust, a 120 éves New York Palotában működő Boscolo Budapest Hotel, a Hotel Palazzo Zichy, a Continental Hotel Budapest, amely a régi Hungária Fürdő műemlékileg védett épületében található, valamint az Opera Garden Hotel & Apartments, amely egy nagy múltú, mégis modern építészet szellemében felújított boutique hotel.

zichy

Hotel Palazzo Zichy

 

boscolo

Boscolo Budapest Hotel

opera garden

Opera Garden Hotel & Apartments

corinthia

Corinthia Hotel Budapest


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.