EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,20 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb XXI.kerület

Fegyelmi ülés a magamutogató horgász ügyében

horgáész

A botrányosan viselkedő horgász beismerte tettét (Fotó:pixabay)

Borbély Lénárd közleményében felháborítónak és megengedhetetlennek nevezi az esetet. – A teljesen lepusztult és kiárusított csepeli Kis-Duna partot megtisztítottuk, a partvonal nagy részén felújítottuk a sétányt, közvilágítással láttuk el, fitneszparkot, BMX-pályát építettünk, a Kis-Duna part ismét a csepeliekké lett. Mindez azonban hiábavaló volt, ha egyesek nem tudják betartani az együtt élés szabályait. Őszintén sajnáljuk azt, ami a kocogó hölggyel történt. Ígérem, a csepeli önkormányzat mindent meg fog tenni azért, hogy hasonló atrocitás ne történjen. El kell érnünk azt, hogy a szenvedélyüknek élő horgászók, futók, pihenni vágyó családok békésen elférjenek a Kis-Duna parton – fogalmazott a csepeli polgármester.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.