2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XV.kerület

Fuvolatanár kerestetik

fuvolaFuvolatanárt keres a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A határozatlan idejű közalkalmazotti állásra július 31-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltételei: főiskolai, zeneművészeti főiskolai vagy zeneművészeti egyetemi végzettség, fuvolatanár szakképzettség, büntetlen előélet, magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, illetve bevándorolt, vagy letelepedett személy. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, képzettséget igazoló dokumentumok. Pozitív elbírálás esetén erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat arról, hogy a pályázatot harmadik személy is megismerheti A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Bokor György igazgató úr nyújt, a 1-271-08-42 -os telefonszámon. A pályázatok benyújtásának módja elektronikus úton Bokor György igazgató részére az igazgato@hubayzeneiskola.hu e-mail címen keresztül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.