2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb XVII.kerület

Gondok a szomszédban

Két égető problémára keres megoldást a Péceli Spartacus SE Pest megye II. osztályában szereplő labdarúgó csapata. A kút beüzemelésére három bar nyomású, 150 literes percenkénti vízhozamú szivattyúra van szükségük. A tizennyolc éves fűnyírót is lecserélnék, erre pályáznak is, de azt leghamarabb télen kaphatják meg, addig erre is átmeneti megoldást keresnek. A jelenlegit eladnák alkatrésznek, és vennének egy használtat. További információ a csapat facebook oldalán található.

A Péceli Spartacus SE pályája

A Péceli Spartacus SE pályája

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.