2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Saját filmet kap Han Solo

Külön film készül a Star Wars-világ űrcsempészéről, Han Solóról, a Disney már a rendezőpárost is megtalálta A Lego-kaland és a 21 Jump Street – A kopasz osztag című kasszasikereket jegyző Chris Miller és Phil Lord személyében.

A Han Solo-mozi forgatókönyvét számos Disney-produkció forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan készíti fiával, Jonnal együtt. Az egyelőre cím nélküli filmet a tervek szerint 2018 májusában láthatják a rajongók – írja a Star Wars portálja.

Az alkotók a fiatal Han Solo történetét mesélik el az új filmben, azt, miként lett belőle csempész és tolvaj.


A főszereplő nevét még nem hozták nyilvánosságra. Harrison Fordot 1977-ben az első Csillagok háborúja-filmben alakított karakter tette egy csapásra világhírűvé. A most 72 éves színész december közepén lesz látható híres szerepében, akkor kerül a mozikba a J. J. Abrams rendezte új folytatás Star Wars: Az ébredő Erő címmel.

A Csillagok háborúja az egyik legnépszerűbb és legjövedelmezőbb filmsorozat, rajongótábora világszerte óriási. Az 1970-es és 1980-as években forgatott első három rész után rendezőjük, George Lucas 1999-től újabb három epizódot is elkészített az előzményekről. Azóta Lucas eladta produkciós cégét a Disney-nek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.