EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Extra

Saját filmet kap Han Solo

Han Solo HArrison Ford

Külön film készül a Star Wars-világ űrcsempészéről, Han Solóról, a Disney már a rendezőpárost is megtalálta A Lego-kaland és a 21 Jump Street – A kopasz osztag című kasszasikereket jegyző Chris Miller és Phil Lord személyében.

A Han Solo-mozi forgatókönyvét számos Disney-produkció forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan készíti fiával, Jonnal együtt. Az egyelőre cím nélküli filmet a tervek szerint 2018 májusában láthatják a rajongók – írja a Star Wars portálja.

Az alkotók a fiatal Han Solo történetét mesélik el az új filmben, azt, miként lett belőle csempész és tolvaj.

A főszereplő nevét még nem hozták nyilvánosságra. Harrison Fordot 1977-ben az első Csillagok háborúja-filmben alakított karakter tette egy csapásra világhírűvé. A most 72 éves színész december közepén lesz látható híres szerepében, akkor kerül a mozikba a J. J. Abrams rendezte új folytatás Star Wars: Az ébredő Erő címmel.

A Csillagok háborúja az egyik legnépszerűbb és legjövedelmezőbb filmsorozat, rajongótábora világszerte óriási. Az 1970-es és 1980-as években forgatott első három rész után rendezőjük, George Lucas 1999-től újabb három epizódot is elkészített az előzményekről. Azóta Lucas eladta produkciós cégét a Disney-nek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

  • Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Elképesztő döntést hozott Nyertes Zsuzsa. A színésznő egy 500 ezer forintos szemészeti beavatkozást utasított vissza, hogy reggelente ne kelljen szembesülnie az idő múlásával.