2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XVII.kerület

Hatból hatszor nyert Regina

Hat éve rendeznek gyermek fitnesz világbajnokságot, és Benkő Regina mind a hatszor nyerni tudott, persze mindig egyre magasabb korcsoportban. Júniusban, a szerbiai Újvidéken a 14 és 15 évesek között lett a legjobb.

– Még egy évig maradhatok a gyermekek között, majd jöhet a junior korosztály. Ott a testépítést hatványozottabban nézik, ezért az edzések után még súlyokkal is végzünk gyakorlatokat, hogy erre is felkészüljünk – avatta be lapunkat a részletekbe a kerületi lány, aki a felnőttek között is szeretné letenni névjegyét. – Nagyon jól hangzik, hogy mindig én nyerek, remélem, ez a sorozat nem szakad meg. Heti hatszor edzek, úgy érzem, megérdemeltem az eddigi sikereket.


Benkő Regina

Benkő Reginánál ezúttal sem akadt jobb

Regina azt is elárulta, a másfél perces produkciók megtervezését, mindig a zeneválasztással kezdik.

– Ezt én találom ki, aztán a koreográfiát kidolgozza rá az edzőm, és végül elkészül hozzá a ruha, amiben szintén én döntök.

Az Újvidéken előadott gyakorlatot még egyszer megmutatják a nagyközönségnek. Októberben Európa-bajnokság lesz, ahol újra ezzel áll a közönség elé Regina, majd 2016-ra ismét kitalálnak valami újat, hogy meglegyen a hetedik vb-cím is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.