2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb V.kerület

Holdfényes estek

Holdfény Estek a Pesti Vármegyeháza díszudvarán Hegedűs Katalin és Endre ( Fotó: Sáfár Tibor )


( Fotó: Sáfár Tibor )

Hegedűs Katalin férjével, a Kossuth-díjas Hegedűs Endrével, valamint zenész barátaikkal együtt muzsikálva ünnepelte 60. születésnapját a Pesti Vármegyeháza díszudvarán tartott Holdfény Estek első koncertjén. A zongoraművész házaspár 17 évvel ezelőtt álmodta nyári szabadtéri koncerttérré a csodálatos belvárosi helyszínt, ahol idén, augusztus 17-én, még egyszer lehet részünk a különleges élményben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.