2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XIX.kerület

Hová bújt az aligátorteknős?

Both Zoltán vadállatbefogó aligátorteknőssel

Both Zoltán tavaly Biatorbágyon már begyűjtött egy aligátorteknőst

Vadkacsákra támadt egy aligátorteknős a wekerlei patakban. Egy szemtanú elmondása szerint negyven centiméter hosszú jószágról van szó.

– A mindösszesen hatvan centiméter mély patak tökéletes rejtekhely a számára. Jól beevett, egy darabig nem jön elő. Bejártuk a terepet, de szinte lehetetlen megtalálni – mondta lapunknak Both Zoltán vadállatbefogó, aki hagyott kint csalit az állatnak, de véleménye szerint szerencsére lesz szükségük a befogáshoz. – Ha valaki látja, szóljon, és mi már megyünk is, de lehet, hogy még egy darabig nem lesz kedve előbújni.

IMG_8293

Ki tudja, hol rejtőzik a hosszú patakszakaszon?

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.