2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XXI.kerület

Ilyenek a csepeli apukák

csepeliapa

Dankó Inez győztes rajza

Június utolsó hétvégén rendezték meg az Apák Napját a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Háznál. Számtalan kézműves foglalkozás, előadás és koncertek, pónilovaglás, hüllő simogató várta a kicsiket, a csepeli apukák pedig egy ügyességi verseny keretében mérkőztek meg. A győztes végül Holba Zoltán lett, akit 3 fia bátorított a jó teljesítményre.

Itt hirdették ki Az én apukám című rajzpályázat győzteseit. A felhívásra 59 pályamű érkezett, a zsűri a 8 éves Dankó Inez rajzát találta a legjobbnak, ezért családi belépőt kapott a Csepeli Strandra, vásárlási utalványt egy játékboltba 7 ezer forint értékben, valamint Szeretem Csepelt bögrét és nyakba akasztót. A második helyezett a 11 éves Vass Rebeka lett, a harmadik a 6 éves Hódi Levente Edmond. A 9 éves Kékesi Alexandra is örülhetett, ő kapta ugyanis a különdíjat, de minden pályázó gyerek ajándékkal térhetett haza.


– A rendezvény teljesen beleillik abba a képbe, amit az önkormányzatiságról gondolok – mondta Borbély Lénárd. – Olyan önkormányzatot szeretnék vezetni, ahol – amellett, hogy minden csepeliért dolgozunk -, kiemelten foglalkozunk a családokkal, a gyermekekkel és az idősekkel. Reményeim szerint azzal, hogy az apákat is megünnepeljük, hagyományt teremtünk Csepelen, hiszen ők is ugyanolyan fontosak egy családban, mint az édesanyák. Örömmel láttam, hogy ezt a rendezvényt szívesen fogadták a helyiek – nyilatkozta a polgármester a csepel.hu-nak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.