2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb IX.kerület

Ingyen ebéd gyerekeknek

Iskolai Ebéd Bolyai iskola menza

fotó:Sáfár Tibor

Azok a ferencvárosi gyerekek, akik 18 évnél fiatalabbak, és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, augusztus 14-ig meleg ebédet igényelhetnek.  Az étkezést igénybe venni szándékozóknak fel kell keresniük az étkezésre kijelölt iskolát a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt igazoló határozatukkal. A szociális nyári gyermekétkeztetés ellátására kijelölt kerületi intézmények a Molnár Ferenc Általános Iskola (1095 Budapest, Mester u. 19.) és a Weöres Sándor Általános Iskola (1098 Budapest, Lobogó u. 1.). Az intézmények csak abban az esetben tudják biztosítani a gyermekek számára a szociális nyári gyermekétkeztetést, ha az igénybevétel előtti héten szerdáig jelentkeznek a következő hétre/hetekre. További információ a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodáján( Lenhossék u. 24-28.) kérhető, telefonon a 215-1077/330 számon, valamint a humanszolg@ferencvaros.hu e-mail címen. Ügyfélfogadás: hétfő: 8-18 óra, kedd, szerda, csütörtök: 8-16 óra, péntek 8-12 óra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.