EUR: 308,82 Ft
CHF: 285,32 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Életmód

Ismeri ön a defekttűrő gumit?

abroncs

Ez nem fordulhat elő a defekttűrővel (fotó:pixabay)

A defekttűrő abroncsok  megvastagított gumiréteggel, oldalfallal rendelkeznek, vagyis drasztikusabb nyomáscsökkenés hatására is képesek megtartani az autó súlyát. A gumik belső részét egy fémgyűrűvel teszik masszívabbá, melynek funkciója szintén az autó megtartása. A defekttűrő gumi azonban csupán egy mankó, amely baj esetén segít hazajutni, vagyis nem lehet vele ugyanazzal a sebességgel haladni, mint a defekt előtt. A biztonságot viszont megnöveli, ugyanis egy kilyukadt autógumiból a levegő  kimehet akár egyik pillanatról a másikra is, ami egy hagyományos abroncsnál az irányíthatóság elvesztését is jelentheti, míg egy defekttűrő abronccsal a kocsi még jól irányítható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Az óvszer, ami fokozza az élvezetet

    Miközben nap mint nap a legtöbb ember igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni nemi életét, addig lassan feledésbe merül, hogy az óvszer nem csak a védekezésre, hanem a kifejezetten élvezet fokozására is kiválóan alkalmas lehet.

  • Negyven fölött jobb a szex

    Negyven fölött jobb a szex

    Egy új kutatás szerint negyven fölött kezdődik csak igazán a szexuális élet! Több mint ezer, negyven év feletti nőt kérdeztek szexuális aktivitásáról, annak minőségéről és 90 százalékuk arról számolt be, hogy az orgazmuskészségük nagyobb, mint a húszasa, harmincas éveikben és jobban át tudják adni magukat a gyönyörnek.