EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XV.kerület

Ismét felbukkantak az automata dézsmálók

(fotó:BKK)

(fotó:BKK)

A Fő téri BKK jegyautomatát dézsmálja egy ismeretlen férfi. Lakossági megfigyelés szerint, a 7-es busz megállójánál található jegyautomata több embernek nem adott vissza nagyobb címletnél papírpénzt. Amikor kiürült a buszmegálló, egy ősz hajú, 55 év körüli férfi odament, megpiszkálta a masinát, majd kivette a visszajárókat. Hasonló módszerekkel próbálkoznak a BKK automatáinál máshol is. Eltömik a gépek pénzvisszaadó nyílását, a gyanútlan áldozatok azt hiszik, elromlott a berendezés, ezért nem kapnak visszajárót. A trükkös tolvaj pedig visszamegy és kiveszi a pénzt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.