2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb VIII.kerület

Itt is jár az ingyenes parkolás

parkolás

fotó:pixabay.com

Új parkolási szabályzat lépett életbe július 12 óta – tájékoztatott a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Parkolási igazgatóságnak. Ennek értelmében  a teljes Tisztviselőtelepen, továbbá a Kerepesi út – Hungária krt – Salgótarjáni út – Ciprus utca által határolt területen, az állandó bejelentett lakcímmel rendelkező Józsefvárosi lakosok lakosonként egy autóra 100 százalékos parkolási díjkedvezményre jogosító lakossági várakozási hozzájárulást kaphatnak. Az engedélyek a Német utca 17-19-ben, illetve a www.jpsz.hu oldalon igényelhetők térítésmentesen. Az engedélyek kiadásának feltételei az állandó bejelentett lakcím, a forgalmi engedélybe bejegyzett igénylő, valamint a kérelmezett gépkocsinak nem lehet adótartozása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.