EUR: 308,37 Ft
CHF: 285,40 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld X.kerület

Ízre, tétre, befutóra – megnyílt a Magyar Derby és Gasztróangyal Fesztivál

Soha nem rendeztek még Magyarországon olyan nagy lóversenyt és gasztrófesztivált, melyre a hétvégén kerül sor a Kincsem Lovasparkban.

Derby és Gasztroangyal Fesztivál megnyitó Borbás Marcsi, szerkesztő műsorvezető, Gasztroangyal ( Fotó: Sáfár Tibor )

Borbás Marcsi nyitotta meg a hétvégét ( Fotó: Sáfár Tibor )

–    Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban ezen a hétvégén – kezdte Borbás Marcsi, a Gasztróanygal Fesztivál háziasszonya a rendezvény, ami megnyitóján. – Mától három napig az ország legjobb termelői, a Gasztróangyal műsorának főszereplői és a magyar lóversenysport sztárjai egy közös, nagyszabású rendezvényen várják az érdeklődőket. Rengeteg finomságot lehet majd itt megkóstolni, de mindenkit arra biztatok, hogy ne felejtsen el fogadni, játszani sem, hiszen ez az egész egy nagy játék.

Ugyanezt emelte ki a megnyitón Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezetője is, hozzátéve, bár a századfordulón a lóversenyzés és a gasztronómia szorosan összekapcsolódott, soha ekkora rendezvényt nem szerveztek még Magyarország.

–    Valóban, minden idők legnagyobb lóversenye lesz ez, hiszen szombaton a 101 ügető derbyre, vasárnap pedig a 93. magyar derbire kerül sor – mondta Pécsi István. – De nem elégedtünk meg ennyivel, hiszen soha nem volt még egy hétvégén három derbi, de az agaraknak köszönhetően most erre is sor kerül. Ma este ugyanis megrendezzük az agárderbyt is. A hétvége folyamán folyamatosak lesznek a futamok, de a versenyek mellett nemcsak a finomságokat lehet majd megkóstolni, de nagyszerű koncertekkel is várjuk az érdeklődőket. Ma este Ruzsa Magdi lép fel, szombaton a Virtuózok adnak nagyszabású műsort, míg vasárnap a Nemzeti Lovas színház előadását láthatjuk.

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.